Om meg PT og livsstilscoach Blogg Podkast Mine produkt Livsstilsportal Kontakt LOGG INN I MEDLEMSPORTALEN Logg inn

TAKK 2021-VELKOMMEN 2022

godtnyttår Jan 09, 2022
 

Et riktig godt nytt år til deg og takk for at du titter innom min blogg! Det varmer mitt hjerte skal du vite:) !

TAKK FOR 2021

- HJERTLIG VELKOMMEN TIL 2022

 • Tenk vi har kommet til den andre uken i et helt nytt år 
 • Det er så mange muligheter som ligger der og bare venter på at DU skal gripe de!

Jeg ønsker deg ALT beste for det nye året, at du har gode hverdager, sterk helse både fysisk og mentalt , at du kjenner på egen kjærlighet , er omringet av gode relasjoner og at dine drømmer blir oppfylt. Husk bare at om du skulle møte motstand, utfordringer eller ulike ting ikke går etter planen din (det skjer garantert oss alle) , så pust med magen og juster bare litt - så  prøver du på nytt og igjen 💥 Utholdenhet er godt å ha!

Ha utholdenhet og ha tro på deg selv , husk Beatles fikk beskjed om at de var talentløse....noe de ikke var!

Hva er ditt sterkeste talent? Bruker du det i din hverdag?Er du stolt av det? Viser du det?Praktiserer du det med kjærlighet?

Livet er her og nå, livet er ikke en gang der fremme når det skjer eller når jeg oppnår det. Livet er de magiske øyeblikkene og de unike  menneskene du deler øyeblikkene med. Når vi skaper gode øyeblikk og opplevelser  blir livet magisk godt❤️

Jeg brenner for å skape rom for  mer av de gode øyeblikkene, lytte mer til intuisjonen og kroppen min , følge hjertet mitt og skape rom for det som gjør meg yr - glad og godt. 

Jeg håper og tror at det at jeg følger mitt hjerte mer og deler mine oppturer og nedturer , at jeg  nå har skrelt av lag etter lag og tørr å kjenne etter på egen verdi , hva jeg ønsker og hva jeg er villig til å dele av erfaringer når jeg går veien, er til inspirasjon for deg til å lytte til din kropp -ditt hjerte og til å aktivitere din livskvalitet og til å tørre å følge din vei. 

Det er i hvertfall det jeg vil gjøre mer av i 2022. Mine valg er ikke dine valg, min sannhet trenger selvsagt ikke være din sannhet.

Jeg vil bare gjerne viser min vei, vise at jeg er langt fra perfekt , og at det ikke alltid er like lett for meg heller, at mine valg betyr å gå utenfor komfortsonen, gjøre det jeg kjenner er rett for meg, om det så bryter med det "alle andre " kanskje mener og vil . 

Jeg startet avsluttet 2021 og startet 2022 med familie og gode venner , nyttårsbadet & nyttårs boble brunsh var berikende. Denne helgen ble jeg utfordret til isbad , ja mitt første isbad er nå gjort, det var en amazing fin opplevelse:)   

Når gjorde du noe for første gang sist- husker du det? Kanskje Vil du gjøre noe for første gang nå i 2022? 

2022  - et år vi følger hjertet - lytter til kroppen og gjør mer av det som gjør oss yr og glad ? Høres det ut som en god plan for deg?  

La oss ha det som FOKUS i 2022 -sammen er vi sterkere og jeg deler gjerne mine erfaringer underveis hele året. Her får du noen refleksjoner fra meg,

 • Lytter du til kroppen din , og hva  ditt hjerte hvisker (eller roper om i dag )?
 • Er du bevisst og klar på hva  du kjenner er viktig for deg?
 • Lever du etter dine livsverdier og lever du det livet du drømmer om? Hva begrenser deg?
 • Har du en sterk kropp du er glad i?
 • Elsker du jobben - hverdagen din?
 • Er du i et nærende forhold med deg selv og andre? 

Om ikke- husk DU kan gjøre noe med det meste:) Har du skrevet ned din begrensninger og hva du KAN gjøre med de?

RESTART- KICK START og TA TAK I DAG....

 •  tenk bare hvor du da er 1 mnd fra i dag , 1 år fra i dag , 3 - 5 år fra i dag:) 

Mange av oss er motiverte og klar for nye mål og nye høyder nå når et nytt år endelig startet. Nyttårsløfter og nyttårsforsett skrives - men det er sjelden de oppnås diverre

Nå vil jeg invitere deg til at du endelig gjør det som skal til, det er at DU VIL endre vaner en gang for alle og ta i bruk ditt potensiale.

Men hvor klar er du, egentlig?

 • ▶️ Er du villig til å gjøre det som skal til, også om det blir litt ubehagelig?
 • ▶️ Er du villig til å skrelle "løken"  i 2022 og lytte mer til kroppen din , prioritere deg selv, og gjøre noe du aldri har gjort før, selv om det kjennes både skremmende og utrygt ut?
  Eller er det bare NÅR
 • du er litt lettere ,
 • mer uthvilt, når du har klart noe annet først at du er klar?
 • du ikke kjenner deg usikker?det ikke er noe annet som frister mer?

En av de største utfordringene, når det kommer til personlig vekst og endring, er nettopp at dine "system" vil gjøre motstand. DIne uvaner er sterke og det krever faktisk en merkbar endring over tid for å få en endring som varer.

Å gjøre  endring -noe nytt koster krefter og det kommer til å kreve at du trosser frykten for det ukjente. DET BESTER ER AT DU VIL - ikke at du bør:)
Er du klar med lilletåa eller med hele kroppen nå i det nye året?

Det kan kjennes som å kutte fortøyningen til den trygge, kjente havnen og flyte ut i åpent hav. Det kan gi frykt , og det kan være overraskende vanskelig.Det er da mange som gjør det som er lettest av alt , nemlig det å trekke seg tilbake inn i den såkalte komfortsonen, unnskyldningene er som perler på en snor og man er tilbake til utgangspunktet.

Ja  unnskyldningene de kommer som perler på en snor.

 1. DU skal gjøre det etterpå.
 2. Eller imorgen.
 3. Eller bare når det passer litt bedre en akkurat nå.

Derfor har mange nøyaktig samme nyttårsforsett i år, som de hadde i fjor.

Tro meg, jeg har gjort dette selv, mange ganger . men har sluttet nå ha ha nyttårforsett
Det er alltid fristende å vente på noe.Men nettopp derfor kan jeg love deg en ting:

Om du ikke er forberedt på motstand og ubehag, fra deg selv, så kommer de gamle mønstrene dine til å lure deg tilbake i det kjente sporet før du vet ordet av det.

GJØR MER AV DET SOM GJØR DEG GLAD . DU HAR DENNE ENE KROPPEN- DETTE LIVET ...Så hva venter du på egentlig om du er ærlig med deg selv nå?

PS Ønsker du hjelp til å aktiverer og optimalisere din livskvalitet , bryte gjennom "motstanden" du kjenner på , slik at du kan lære å stole på deg selv og nå nye høyder og mål i 2022? -Jeg er her for deg med åpne armer:) 

Hvis det frister å komme i din livs beste form med meg og live hjemmetreninger eller en helg /reise med meg  er bra  for deg,  så kan du jo teste hvordan det er å trene variert og digitalt fra ditt hjem hver uke onsdag (STERK ONSDAG HVER UKE) morgen eller kveld sammen med andre herlige voksne damer fra hele Norge:) 

NB! tenk bare hvor kroppen takker deg bare etter en økt, om  du har spørsmål så kan du sende meg en epost på [email protected] -så svarer jeg deg snarest  😃

 2 NYTTÅRSGAVER FRA MEG TIL DEG

 1. 5 min pust og mobilitet hjemme trenings videoen  som jeg håper du du vil teste og gi tilbakemelding på !
 2. En gratis helse samtale som kan gi deg din beste start- send bare en epost om hva du vil ha mer av i 2022 og hva du trenger hjelpt til

1000 takk for at du har vert innom "livet mitt " i året som var!

Ønsker deg et strålende 2022  videre!

Kraft -energi og kjærlighet fra Christin

Close

Ta kontakt