Om meg PT og livsstilscoach Blogg Podkast Mine produkt Livsstilsportal Kontakt LOGG INN I PORTALEN Logg inn

SOMMERTID & SUNN SNACKS

oppskrift sunnsnacks Mar 25, 2023
 

SOMMERTIDEN ER HER!

Det er for meg en magisk deilig følelse, hva med deg?                                                             

Mørketiden kan ta gnisten fra hver og en, og når livet på toppen av det virkelig utfordrer deg , ja da må det virkelig jobbes innover. 

Å miste livsverket gjennom 27 år, avslutte en forlovelse og forhold på nærere 6 år  i samme periode er ubeskrivelig trist, men det skal jo ikke få ta livet & gnisten av meg. Dagene er opp og ned , det kan jeg akseptere for jeg er super takknemlig for reisen innover som nå skjer på et enda dypere plan og de nydelige, gode relasjonene som nå virkelig har fått dagens lys i mine gode venninner spesielt.

JEG FEIRER JO ALT SOM FEIRES KAN, OG SIDEN MANGE HAR SKREVET TIL MEG VEDR.TIPS TIL SUNN SNACKS VIL JEG DELE  SNACKSEN FRA  I DAG!

Les bare videre om du vil vite hvordan jeg lager mine magiske sprø, krydret og hot & spicy nøttemikser , i dag med walnøtter/ gresskar kjerner som kroppen får energi av. ja for du er klar over at om vi velger å spise mye lørdagsgodt med sukker - så forer vi kreftcellene .. det er ikke lurt er det vel?

Dette er snacks de fleste av mine venner og familie har vanskelig for å la stå i fred når de står fremme på bordet:) 

Hovedingrediens i denne mixen er walnøtter og gresskar kjerner

INGREDIENSER

 •  200 g walnøtter 
 •  100 g gresskarkjerner

Kryddermiks av :

 •  1  ss grill krydder 
 •  2 ss hvitløk paste 
 •  2 ss chilli paste 
 •  1 ss ingefær paste 
 •  1 ts gurkemeie 
 •  Noen dråper wasabi og litt havsalt 
 •  Press gjerne 1/2 sitron 

Dette er så kjapt og enkelt å lage ..ikke vær redd for å bruke favoritt krydder eller andre nøtter/kjerner og frø.

SLIK GJØR DU NÅ:

Jeg velger steikeovn fremfor i stekepanne:

Sett ovnen på 185 grader. Ha bakepapir på et steikebrett.

Du kan gjerne først « steke « mixen av nøtter og kjerner på en plate i steikeovnen på 180 grader i 2-3 min uten noen av de andre ingrediensene.(jeg dropper ofte det og bare mixer alt før jeg strør de over et stekebrett).Når de da er litt varme, tar du dem ut av ovnen, og har dem i en bolle eller en pose og elter alt sammen med alt du ønsker av kryddermiks .

Fordel så hele mixen på brettet med bakepapir og sett de inn i den varme ovnen igjen. 

 • Steik videre til de er så brune som du har lyst til at de skal bli. 
 • Ca 7-12min på 180 grader

Til sammen tar det bare ca 15 minutter, alt etter hvor «stekte » du vil at «snacksen «skal bli. 

Tiden vår er dyrebar , så kjapt og godt er en kombinasjon jeg digger både med trening og det å lage mat! Hva med deg?

Jeg elsker å mixe det jeg har, teste ut og få være kreativ. Som du sikkert allerede er klar over så har jeg jo ALDRI klart å undervise en lik økt gjennom 33 år som instruktør , så det å følge en fast oppskrift eller holde meg til et manus går bare ikke - 100% never ever happend ……min adhd - mi superkraft lenge leve!

HOT & SPICY NØTTE MIX er blitt litt min signatur og smaken er ulik hver eneste gang .. men kan garantere fra hjertet mitt at de er knakende gode.

Lager du sunn snacks ofte ? Nå er det din tur å prøve min? 

Jeg håper du ble inspirert til å lage sunn snacks med din egen signatur nå.          Deler du på SOME blir jeg super happy om du da Tagger meg- @christinkalve og lar meg vite hvor gode din mix ble!

Må bare få nevne at en av mine beste medarbeidere gjennom 17 år på treningssenteret jeg drev fra 1995-2023, dyktige og lojale Tone fikk alltid et glass hjemmelaget nøttemix til jul, det gledet meg så utrolig at ho ble like glad år etter år…så tenker jo nå at det må jeg bare fortsette med det selv om livsverket mitt Sport-Treff diverre måtte legges ned i starten på mars for videre drift.

Ha en deilig sommertid i møte, jeg håper du er klar for EN  30 DAGERS" MAI BOOST" CHALLENGE sammen med meg?- Minner deg på at kan komme i din livs beste form uten å trene i timesvis eller gå på diett også etter 40 -50-60-70 +

Når vi er i overgangsalderen er det viktig med helhetlig tilnærming og forstå de hormonelle "festene" som skjer i kroppen og toppen:) 

Jeg har løsningen til deg, om du vil teste mine metoder og konsept.

BLI MED Å FEIRE SOMMERTID OG SMART LIVE HJEMMETRENING KL 10.00 PÅ ZOOM SØNDAG 26 MARS  

Kraft- Energi og kjærleik 

Christin

 

 

Close

Ta kontakt