PROTEIN LAPPER GJØRE SUSEN

oppskrift protein lapper Oct 04, 2021

Magiske gode Proteinlapper til deg ..

Disse veldig enkle lappene er rike på protein både  fra egg og cottage cheese, og gir lite karbohydrater. 

De er i tillegg glutenfrie fordi havregryn egentlig er glutenfritt, noe mange ikke vet.

De kan være kontaminert fordi de er laget i samme mølle som rug, bygg og hvete så er man veldig sensitiv skal man kjøpe havregryn som er merket med «glutenfritt» da disse er fra en egen mølle.

Steker du de i kokosfett vil du i tillegg tilføre sunne mellomlange fettsyrer som egner seg meget godt til steking fordi fettet hovedsaklig er mettet, og dermed ikke blir herdet. De mellomlange fettsyrene fordøyes lett og ikke bli lagret i kroppen på samme måte som andre fettsyrer eller karbohydrater.

Oppskrift på ca 8-10 lapper:

  • 150 g cottage cheese
  • 3 egg
  • 1 dl havregryn
  • 0,5 dl vann
  • Litt himalayasalt
  • 30 gram « Lean»vanilje protein 
  • 2 ss zinobiotic fiber  
  • Bruk kokusfett eller ekte smør til å steke i:) på middels varme.
  • Bland ingrediensene i en blender og kjør det til en jevn røre i ca 30 sekunder. 

Serveres med for eksempel eple og valnøtt gelé , friske bær, frukt, tyrkisk yoghurt eller geitost. Alltid kjekt å pynte med minteblader eller  kruspersille :) 

 

Som du ser i min oppskrift så har jeg 2 kosttilskudd:) 

Jeg bruker daglig Vegan lean vanilje protein i min super smoothie- nå også i mine lapper, nøttebrød og annen bakst

πŸ₯¬ Balanserer mikrofloraen i tarmen

πŸ₯¬ Vegetarisk og glutenfri

πŸ₯¬ Høyt fiberinnhold med Zinobiotic-fiberblanding

πŸ₯¬ Ultralav glykemisk belastning

πŸ₯¬ Høyt proteininnhold: erteproteinisolat & havreprotein

πŸ₯¬ Inneholder spinat og grønnkål

πŸ₯¬ Smakstilsetninger fra naturlige kilder

πŸ₯¬ 25 vitaminer og mineraler

Leanshake kommer også i en vegetarisk utgave med nydelig vanilje og bærsmak             πŸ“Det er en god og næringsrik måltidserstatning som kan erstatte et hovedmåltid eller brukes som restitusjonsdrikk i forbindelse med trening!

Den kan være en hjelp hvis målet er vektnedgang, men er like aktuell for deg som ønsker vedlikehold eller økning av vekten - alt etter hvordan du bruker den! 

Den er proteinrik, basert på erteproteinisolat og havreprotein. Innholdet av kostfiber bidrar til å stimulere veksten av de gode bakteriene i hele tykktarmen. Den inneholder også vitaminer, mineraler og en rekke andre næringsstoffer som gjør den godt egnet som et komplett måltid på farten.

 

Zinobiotic fiber et fantastisk både i lapper og super smoothie

πŸ’« Tarmen vår blir også omtalt som den andre hjernen!

Hjernen og tarmen er nært forbundet med et omfattende nettverk av nevroner og en nerve vei bestående av kjemikalier og hormoner. Dette gir konstante tilbakemeldinger og beskjeder som f. eks hvor sultne vi er eller hvor stressede vi føler oss! 

πŸ’« En sunn tarm innebærer at den daglige avføringen skjer uten hinder eller smerte. Uten oppblåsthet, luft i magen, forstoppelse eller diaré. En god tarmfunksjon betyr også å ha en god balanse mellom bakterier (mikrober) i mage-tarmkanalen. Tarm mikrobiomet hjelper til med å absorbere næringsstoffer og bekjempe skadelige virus.

πŸ’« Mageproblemer kan være forårsaket av overvekst av bakterier, dårlig fordøyelse, lav galle og enzymer, næringsmangel og dårlig tygging.

πŸ’« Det er flere ting vi kan gjøre som vil bidra til god helse via tarmsystemet. Et sunt og variert kosthold med mest mulig rene råvarer, innta fermentert mat og prebiotisk fiber daglig, en god væskebalanse, regelmessig trening/aktivitet, redusere stressnivå, unngå røyking og gode søvnrutiner.

πŸ’« Flere forskingsstudier peker på at vi bør innta ca 30 g kostfiber daglig, mens de aller fleste kun får i seg halvparten! Mange har derfor nytte av tilskudd av prebiotisk fiber.

πŸ’« ZinoBiotic+ bidrar positivt til en sunn fordøyelse og en bedre tarmflora. Den inneholder åtte forskjellige fibre som mater de gode bakteriene, slik at de tar over for de mindre ønskelige! Denne fiberblandingen bidrar også til et stabilt blodsukker, styrker og renser tarmen, reduserer oppblåsthet som igjen har positiv virkning på hele kroppen, fra topp til tå! πŸ€©πŸ™

𝙃𝙫𝙖 π™šπ™§ π™šπ™£ π™¨π™ͺ𝙣𝙣 π™©π™–𝙧𝙒 π™€π™œ π™π™«π™– π™ π™–𝙣 π™π™Ÿπ™šπ™‘π™₯π™š π™’𝙀𝙩 π™ͺπ™‘π™žπ™ π™š π™©π™–𝙧𝙒π™₯π™§π™€π™—π™‘π™šπ™’π™šπ™§? πŸ’«

Jeg elsker å jobbe med mennesker og fremme kvinnehelsen, her kan du sjekke ut min netshop

https://www.zinzino.com/2007403642

Har du kontroll på din omega 673 balanse?

Se mine tester her: https://www.christinkalve.com/blog/jeg-var-virkelig-i-god-tro-at-jeg-var-i-balanse-sa-sunn-som-jeg-er

Close

Ta kontakt