MIDTLIVS FESTEN ER I GANG!

indre helse Aug 24, 2021

JEG "SKIPPER" HELE MIDTLIVSKRISEN!                                                         ....for jeg har MOT- KRAFT og vil BEGEISTRE til heidundrande midtlivsfester og magiske hverdager fremover!

Dette er en liten hyllest i hverdagen og til oss kvinner som endelig er blitt «voksne»50+

 NEI DETTE ER INGEN KRISESTEMNING... 

Det er så HELSIKES HERLIG å ha all denne erfaringen, viljen og kraften som følger med alderen. Du er enig at alder bare er tall? 

Jeg er så super klar for å fullføre 2021 og starte 2022 med magiske «midtlivs» fester!

Jada , du må gjerne si «AGE PRIDE» eller hva søren som helst, men med handa på mitt hjerte kan jeg si at jeg nyter 100% det å være 52+ og det i kraftfulle drag !

Jeg vet heller ikke helt hvordan jeg forestilte meg at femtiåra skulle være, og jeg hadde ikke forutsett den magiske følelsen jeg sitter med her og nå: En elsket farmor, mer ro og glede, erfaring , stolthet,  bedre energi og mer balanse , "nyfiken", Kraftfull , mer kunnskap og med en magiske "Iver" over alt som venter meg- JA PÅ MEG

Nå har jeg balanse på så mye, og ja jeg tar beviste valg hver eneste dag .. jeg velger å gi kroppen og toppen drivstoff som gir energi og ikke tar min energi , drivstoff som balanserer hormonbalansen og selvsagt har jeg nå fått omega 6/3 balanse..                Dette brenner jeg for å formidle til flest mulig kvinner 50+ fordi det gjør en så "amazing" forskjell!

Jeg har alltid har gledet meg til å bli 20-30-40- 50 og tenk nå er det bare å glede seg til 60:) Men hittil er 50 definitivt beste»  alder ever» for meg:) 

De som kjenner meg , er full klar over at jeg feirer det som feires kan, og jeg forstår faktisk ikke hvorfor min forlovede ikke gleder seg til sine 60 neste år , ingen fest vil han planlegge ... men nå er jeg jo i min beste alder og jeg har jo aksept for at ikke alle er som meg og vil feiere alt og ingenting:)

 Jeg reflekterer og tenker:

  • 💚Krever vi STERKE KVINNER  litt mer plass nå enn før?
  • 💚Framstår vi VOKSNE KVINNER sterkere nå enn da vi var yngre?

OPPSUMMERERT : JA & Vi KVINNER er noen magiske skapninger vi:) 

Jeg snakket nylig med min unike og hjertenære venninner Nina, og vi spratet om hvor fint vi egentlig har det med oss selv nå. Vi elsker oss selv og har nå en unik og lang livs erfaring som gjør noe magisk med oss.

Jeg opplever virkelig at min egen generasjon av STERKE KVINNER  er nå mye mer åpen, kjærlig -modig og full av magisk kraft. Joda skal være ærlig på at det faller en bisk kommentar i ny og ne om appelsin hud, for mye rynker og jada en for AKTIV TYNGDEKRAFT-men så deilig at vi blir mindre selvhøytidelige  – og det er latteren & felleskapet som nå får plass - ikke lenger usikkerheten.

Så kjære «unike kvinne sjel» ,                                                                                                     jeg gir både alderen og alle livserfaringene i livet  all æren (både opp og nedturerene)

Jeg er  takknemlig og heldig med mine gode venninner Nina, Magni , Anne Gro , Hilde , Malene , Inna , Gunn Sissel og Stine med noen flere på samme alder, noen over og noen litt yngre. Gjennom årene har vi vel klamret oss fast i et ekspress tog og fargerike berg- og dalbanevogner som har rast av gårde gjennom dype dalsøkk, finurlige looper og fantastiske høyder.

  • Vi har opplevd, vi har levd, og ikke minst har vi overlevd det hele!
  • Overgangsalder er POSITIVT - det er ny periode - nytt kapittel - en endring 

Men hvorfor forbinder og snakker så mange kun om hetetokter , frustrasjon - vektøkning , tyngdekraften er ikke med oss ... 

Det jeg stadig forundres mer og mer over, er at folk på min alder i begge kjønn nesten « kasseres», både fra arbeidsliv og offentlighet, bare fordi antall leveår er blitt så mange.

En jeg kjenner på snart 60  år avsluttet sin jobb grunnet mistrivsel , men får nå ikke jobb .. og nav , nei de ville ikke hjelpe. Det skurrer veldig for meg! Jeg ser virkelig ingen «utdaterte» voksne medarbeidere med «manglende endringsvilje» rundt meg. Jeg ser voksne -erfarne og dyktige mennesker som har lært at selve livet handler om konstant endring. Det å tilpasse seg storm eller nytt turterreng, om det er på jobb eller privat, er noe vi fikser.

Vi vet godt hva vi kan, og hva vi ikke kan...

Vi vet med handen på hjertet at kjipe detaljer går over, at livet ordner seg alltid ...

 Jeg har fokus på å være takknemlig og jeg er stolt Farmor til «prinsesse « Felicia på 3 år og prins Fabian på 6 mnd , utenom 2 herlige bonus barnebarn Olliwer og Ask. Hvet du , jeg kan 100% ærlig si at jeg  elsker det faktum at jeg nå har startet på del 2 av livsreisen min!                                                           

Nå er jeg  halvegs i livet og i boken om meg ..kanskje litt over halvegs ..                              jeg er så spent på hva livet vil by på og elsker hele denne livsreisen...                                                                                           

Greia er at jeg er tidsoptimist , super begeistra, nyskjerrig - ja sulten, på livet som er her og nå og ikke minst det som kommer.

Livsfasen jeg har gått inn i oppleves virkelig nå som en gedigen bunke blanke ark og nye magiske fargestifter. Jeg er såååå takknemlig for såååå mykje:) selv om det koker litt i toppen med alle prosjekt jeg så gjerne vil gjøre og drømmer om å gjøre .

 

Vil du være med meg og mine unike kvinne kollegaer og venner i jomfrureiser til Geilo på Jomfruweekend første helg i desember og feire en gedigen midtlivsfest i egen flower power stil? 

Ha en herlig høst i møte..husk hver uke onsdag morgen eller kveld  kan du trene interaktiv og live med meg på zoom.

Energi- kraft og kjærleik fra

Christin

Close

Ta kontakt