Om meg PT og livsstilscoach Blogg Podkast Mine produkt Livsstilsportal Kontakt LOGG INN I PORTALEN Logg inn

Fra utmattelse til glede og livskraft...

 

 "Pust, Aksept, Takknemlighet, Tilgivelse, Kjærlighet  & test basert ernæring"

– Nøkkelene mine til min Helhetlige og balanserte  Helse-


Noen refleksjoner fra min helse reise

For noen år siden kollapset kroppen min av utmattelse, jeg havnet på sykehuset og følte meg så redd, alene og fortvilet.  Kroppen ville ikke at jeg skulle fortsette i hamsterhjulet mer , begeret var overfullt av lagret stress og traumer.

Denne smertefulle opplevelsen tvang meg til å stoppe opp og reflektere over livet mitt og mine egne vaner, tilstand og traumer . Jeg la ned livsverket mitt etter 27 år og avsluttet relasjonen jeg var i i en tidsramme på 6 mnd. STORE endringer JA!

Jeg valgte å dykke dypt inn i seks nøkkelområder for å finne tilbake til helse og balanse: pust, aksept, takknemlighet, tilgivelse, kjærlighet, og testbasert ernæring.

Min Helhetlige helbredelsesreise

1. Pust – Start Dagen med Bevisst Pusting

Jeg begynte hver dag med bevisst pusting, føttene opp, og beroligende pust før morgenyoga. Å puste dypt og rolig hjelper ikke bare å oksygenere kroppen, men også å roe sinnet og redusere stressnivåene. Denne enkle praksisen ga meg en følelse av ro og klarhet, og forberedte meg på dagens gleder og utfordringer med indre ro.

2. Aksept – Å Omfavne Hvor Jeg Er

Aksept ble en sentral del av min helbredelsesreise. Jeg lærte å akseptere min nåværende tilstand uten å dømme meg selv. Dette åpnet døren for virkelig forandring, da jeg kunne møte mine utfordringer med en roligere og mer åpen holdning.

3. Takknemlighet – Å Se Verdi i De Små Tingene

Takknemlighet ble en daglig praksis. Jeg fokuserte på å finne glede i de små tingene i livet – en varm kopp te, en vakker soloppgang, et smil fra en fremmed. Denne holdningen forvandlet min opplevelse av hverdagen og fylte meg med en dypere glede og tilfredshet.

4. Tilgivelse – Frigjøring fra Fortidens Byrder

Å praktisere tilgivelse, både for meg selv og andre, var avgjørende for min mentale og emosjonelle helse. Tilgivelse frigjorde meg fra fortidens byrder og tillot meg å gå videre med et lettere hjerte. Dette skapte rom for positiv energi og fornyet kraft i livet mitt.

5. Kjærlighet – Å Spre Kjærlighet og Medfølelse

Kjærlighet ble en drivkraft i mine handlinger. Jeg strebet etter å spre kjærlighet og medfølelse i alle mine interaksjoner, både med meg selv og andre. Denne kjærligheten brakte meg nærmere de rundt meg og styrket mine relasjoner.

6. Testbasert Ernæring – Vitenskapelig Tilnærming til Helse

Jeg oppdaget kraften i omega 6/3-fettsyrer og hormonbalanse. Ved å balansere disse fettsyrene og fokusere på hormonbalanse, kunne jeg gjenopprette indre harmoni og vitalitet. Jeg tok kontroll over min ernæring ved å teste min omega 6/3-balanse, og justerte kostholdet deretter for optimal helse.


Øvelser for En Helhetlig Helbredelse

Pusteteknikker:

  • Morgenpust: Start dagen med 5 minutter dyp, rolig pusting.
  • 4-7-8 Metoden: Pust inn i 4 sekunder, hold pusten i 7 sekunder, pust ut i 8 sekunder.

Aksept og Takknemlighet:

  • Dagbok: Skriv ned tre ting du er takknemlig for hver dag.
  • Meditasjon: Bruk 10 minutter daglig på å meditere og akseptere dine følelser uten dom.

Tilgivelse og Kjærlighet:

  • Tilgivelsesritual: Skriv et brev til deg selv eller andre hvor du uttrykker tilgivelse.
  • Kjærlighetshandlinger: Gjør en god gjerning for noen hver dag, uansett hvor liten den er.

Testbasert Ernæring:

  • Omega 6/3 Testing: Test din balanse og juster kostholdet for å oppnå optimal balanse.
  • Næringstett Mat: Fokuser på å inkludere næringsrike matvarer som fet fisk, linfrø, og valnøtter.

Resultater av Min Reise

Gjennom å integrere disse nøkkelområdene i mitt daglige liv, har jeg opplevd en forvandling både fysisk og mentalt. Min kropp og sinn er blitt styrket, energinivået mitt har økt, og jeg har fått en dypere forbindelse til meg selv. Jeg har funnet en indre ro og balanse som jeg aldri før har kjent.


Finn Din Egen Balanse og Harmoni

Hvorfor: Utforsk betydningen av aksept, takknemlighet, tilgivelse og kjærlighet for å oppnå en dypere indre ro og mental balanse. Disse kraftfulle verktøyene kan frigjøre deg fra stress, uro og negative følelser, og åpne opp for en tilstand av fred og harmoni.

Hvordan: Ta aktive skritt mot indre ro ved å praktisere daglig aksept av både deg selv og dine omgivelser, utøve takknemlighet for de små gledene i livet, øve på tilgivelse både for deg selv og andre, og spre kjærlighet og medfølelse i dine handlinger.

Resultat: Opplev en forvandling i din mentale tilstand mens du integrerer prinsippene om aksept, takknemlighet, tilgivelse og kjærlighet. Oppnå dypere indre ro, økt emosjonell balanse og harmoni i dine relasjoner gjennom denne helhetlige tilnærmingen til velvære.


Ta de første skrittene mot din egen helbredelsesreise i dag.

Aksepter hvor du er, test din omega 6/3 balanse, og ta kontroll over din helse gjennom naturlige metoder. Skap din morgenmagi, lytt til kroppen din, og opplev en dypere forbindelse til deg selv og verden rundt deg. Du fortjener det!

Dette er min sannehet , men ta gjerne kontakt om du vil teste deg , høre mer!

Håper noe av dette var til inspirasjon :) 

Klem Christin 

  
 
 
 
 

 

Close

Ta kontakt