Om meg PT og livsstilscoach Blogg Podkast Mine produkt Livsstilsportal Kontakt LOGG INN I PORTALEN Logg inn

GENERELLE BETINGELSER

Yoga & Trening i Gambia, 5 - 15 juni 2023 m/ ChristinKalve

Dersom vi kansellerer turen:

Ethical Travel Portal forbeholder seg retten til å avlyse turen dersom det skulle oppstå hendelser ute av våres kontroll som gjør det utilrådelig å arrangere turen. ETP tar forbehold om endring av reiserute, innhold og lignende forhold som er ute av vår kontroll og kan ha påvirkning på turen og dens kostnad.

Endringer som blir gjort av den reisende:

Dersom dere ber om eventuelle endringer i reiseruta etter at vi har fått din bekreftelse vil dette måtte betales av den reisende. Dersom du ønsker å endre noe under reisen, vil vi gjøre vårt beste til å gjennomføre dine ønsker, men vi kan ikke garantere at det vil være mulig. I tilfelle endring (er) vil den reisende være ansvarlig for eventuell avbestillings-kostnad som kan forekomme på de tidligere bookete tjenester og for eventuelle kostnader endringer medfører.

Forsikring:

Alle reisende er pålagt reiseforsikring når de reiser med oss. Du er ansvarlig for din egen sikkerhet og reiseforsikring. Vær obs på at den dekker nødvendig assistanse dersom det skulle bli behov for det. Sjekk din forsikring og sørg for at du er godt dekket, også mot eventuelle covid-19 hendelser.

Vi anbefaler alle å sjekke at avbestillingsforsikring er inkludert hos din forsikringsleverandør, i tilfelle sykdom skulle inntreffe og du ikke får mulighet til å være med på turen. Sjekke også forsikring i henhold til Covid-19.

Pass og Visum:

Den reisende er selv ansvarlig for å ha gyldig pass. Passet skal være gyldig mer enn seks måneder etter ankomstdagen fra Gambia. Det trengs ikke visum for nordmenn til Gambia, det gis 28 dagers stempel ved innreise.

Vaksinering

Den reisende er selv ansvarlig for å ta eventuelle nødvendige vaksiner. Se https://nhi.no/livsstil/reise/vaksineanbefalinger/afrika/gambia/ for oppdatert liste over nødvendige vaksiner. Vi minner om covid-19 vaksine, for å unngå eventuell karantene ved inn- og utreise av Norge og Gambia. Sjekk covid-19 restriksjoner når det nærmer seg avreise.

Reisegarantifondet:

Ethical Travel Portal er en seriøs aktør og derfor også medlem av Reisegarantifondet. Dette er en sikkerhet for våre kunder.

Ansvar:
Våre partnere og Ethical Travel Portal AS understreker at vi kun fungerer som agenter for eiere, entreprenører og leverandører. Uforutsette hendelser som er ute av vår kontroll kan skje. Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader, forsinkelse av en passasjer, endring av flytider eller andre tap uansett årsak dersom uforutsette hendelser skulle oppstå. ETP har rett til å endre reiseruten i siste minutt dersom hendelser gjør at gjennomføring av den oppsatte ruten er uforsvarlig.

Den reisende har selv ansvaret for å kontrollere at mottatte reisedokumenter er korrekte og for at reisebetingelsene er lest. Flybilletter og visum er verdipapirer som den reisende har ansvar for under hele reisen. Eventuelle kostnader ved å fremskaffe ny flybillett, pass og visum må dekkes av den reisende. Den reisende står ansvarlig for å holde arrangøren orientert om eventuelle adresseendringer slik at informasjon og reisedokumenter kommer frem i tide.

Den reisende plikter også til å opptre på en ansvarlig måte slik at det ikke er til sjenanse for andre deltakere, lokalbefolkning eller Ethical Travel Portal og våre partnere, eller skaper sikkerhetsmessige problemer. Den reisende plikter også å betale det avtalte beløp innen det tidspunkt som er satt av Ethical Travel Portal. Vi forplikter oss ellers til å gjennomføre avtalt program med reiserute og innhold ifølge reisebeskrivelse.

Linda Veråsdal
Daglig leder, Ethical Travel Portal 06.01.2023

 
Turen arrangeres av Ethical Travel Portal (medlem av reisegarantifondet) i samarbeid med Add On Fitness Christin Kalve.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.

Close

Ta kontakt